Klantenservice

Van welke betaalwijzen kan ik gebruikmaken?

In onze online shop kunt u veilig en gemakkelijk betalen met iDeal, Paypal of overboeking. De betaling gaat altijd over een beveiligde verbinding. De betaalwijze is zonder extra kosten. Iedere pagina in de shop is alleen te bereiken over een beveiligde verbinding.

Kan ik rechtstreeks met iDeal betalen?

Ja, als u beschikt over een betaalrekening via internet kunt u met iDeal betalen. Met iDeal komt u in uw eigen vertrouwde internet-betaalomgeving van uw eigen bank. Hier kunt u de betaalopdracht op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank versturen. Als de betaling is voltooid, pakken we de bestelling in en doen het meteen op de post.

Hoe is de prijs samengesteld?

De prijs is inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

Wij streven ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen af te leveren. Wanneer u ’s ochtends voor 12:00 uur bestelling doet, is de kans groot dat u uw bestelling de volgende dag al binnen heeft. Wij versturen via PostNL.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Wij rekenen geen verzendkosten. Wereldwijd bezorgen wij gratis.

Kan ik mijn bestelling laten opsturen naar het buitenland?

U kunt uw bestelling ook laten opsturen naar andere landen. Wereldwijd bezorgen wij gratis.

Krijg ik een factuur?

Ons winkelsysteem genereert automatisch een betalingsbevestiging per email, direct bij uw bestelling. Daarna versturen wij u per email nog een factuur voor uw boekhouding waarop het bedrag en de btw staat.

Kan ik een andere lengte krijgen?

Stuur ons een mail met de gewenste lengte en vermeld de naam waarmee u de bestelling plaatst. Wij sturen dan bij die bestelling de aangepaste lengte. De standaardlengte is 1,45 meter en voldoet ruim voor alle standaardfietsen.