De slimme kettingbeschermer

De “Smart ChainGuard” oftewel “slimme kettingbeschermer” is een mooie en handige kettingbeschermer voor vele soorten fietsen: vouwfiets, fixed gear, cruiser, kinderfiets, BMX, omafiets enzovoort. Het past alleen niet op een derailleur-versnelling (racefiets).

De beschermer draait mee met de ketting, en zit er op vastgeklikt. Olie en vet blijft daardoor beter zitten, water loopt er tijdens het fietsen gewoon weer uit. Je ketting blijft veel langer goed en soepel. Geen krakende piepende ketting meer. Het beschermt kleding, en het vergemakkelijkt fietsreparaties bij je achterwiel, want je kan overal makkelijker bij. Geen geklungel meer met onhandige plastic kettingkasten! Een nieuwe buitenband of binnenband op je achterwiel is zo ook makkelijker.

De kettingbeschermer werkt niet bij een derailleur-versnelling of bij een elektrische Bosch-middenmotor.

ACTIE: 2+1 GRATIS. Bestel er 2 en ontvang er 3! BESTEL ‘m HIER

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

 1. 1
  Ketting gaat veel langer mee
  Tests tonen aan dat de ketting tot 3x langer mee kan gaan. De SmartChainGuard bespaart je dus kosten en gedoe. De ketting blijft  langer soepel aanvoelen en heeft minder onderhoud nodig. Olie of vet in de ketting blijft langer zitten. Vocht en water druppelt tijdens het fietsen weer uit de ketting.
 2. 2
  Lichtgewicht geluidloze kettingbeschermer
  Het ziet er fraai uit en weegt vrijwel niks, helemaal vergeleken met gewone kettingkasten. Als je de beschermer er net op hebt gelegd zal je ‘m nog even horen, maar het wordt vrij snel geluidloos. De beschermer draait mee met de ketting, en zit er op vastgeklikt.
 3. 3
  Beschermt kleding
  Als je je fiets moet tillen – bijvoorbeeld bij transport of als je ‘m ergens naar binnen meeneemt – dan komt een vette ketting snel tegen je kleding. De kunststof SmartChainGuard is niet vet van buiten en beschermt zo je kleding.

 4. 4
  Past op elke fiets zonder derailleur
  Past op elke gewone fiets: met terugtraprem of met handremmen of naafversnelling, kinderfietsen, vouwfietsen, fixies (fixed gear) en cruisers. Behalve op derailleurs en elektrische Bosch middenmotors, daar kan geen bescherming op de ketting.

 5. 5
  Eenvoudige snelle montage

  Montage kan iedereen in een paar minuutjes! Goede superlijm is gratis meegeleverd. Reparaties bij het achterwiel worden een stuk prettiger, want je kunt overal makkelijk bij. Een nieuwe band of je band plakken bijvoorbeeld is zo veel makkelijker. De SmartChainGuard rekt ook mee met de ketting. Je kunt de beschemer ook weer loshalen en op een andere fiets zetten.

 6. 6
  19 euro, met GRATIS wereldwijze verzending

  En met GRATIS goede superlijm. Wil je het goedkoper? Koop er dan 2, dan krijg je er 1 gratis. Dat is 33% korting, oftewel 12,67 per stuk. Het pakket kan gewoon door de brievenbus, dus je hoeft ook niet thuis te zijn.

 7. 7
  Andere lengte ook mogelijk

  De standaardlengte is 1,45 meter en voldoet ruim voor alle standaardfietsen. Wil je een andere lengte? Stuur ons dan een mail met de gewenste lengte of vermeld het tijdens de bestelling. Wij sturen dan de gewenste lengte. 

Bekijk hier de handleiding

BESTEL ‘m HIER

 • Download PDF bestand