De nieuwe winnaar in onze categorie Beste elektrische vouwfiets 20 inch, maar dan alvast voor 2019, heet de CARBO. Deze is bijzonder omdat hij van Carbon is. Dat is superlicht en supersterk, maar doorgaans ook erg duur. Deze niet! Deze staat nu nog zeer voordelig op Indiegogo voor 860,- € (exclusief transport / btw / import).

Verder is dit een goede mooie lichte moderne elektrische vouwfiets, zoals alle anderen tegenwoordig. Met alles erop en eraan, maar dan superlicht: 13 kilo! Je kan kiezen uit verschillende uitvoeringen zoals versnellingen of belt drive, en accessoires zoals spatborden en bagagedrager. Verder zijn er allerlei upgrades mogelijk, zoals een extra batterij of een krachtiger motor en zo. Onze voorkeur is de goedkoopste: single speed met schijfremmen, met een gewone ketting. Doe er de kettingbeschermer op, en de ketting gaat extra lang mee.

Er komen nog wel kosten bij: waarschijnlijk iets van 100 a 200 euro verzending, en 21%btw. Dan is-ie nog steeds goedkoop. Ze beloven nu maart 2019 als leverdatum. Tegen die tijd is-ie duurder geworden: zo gaat dat op crowdfunding-sites. Dus je kan ‘m beter nu kopen, met vooruitbetaling. Je moet er dan dus wel een half jaar op wachten. Maar zo’n fiets kost normaliter rond de 2.000 euro. Je kan ‘m hier op Indiegogo bestellen.

 

Zie ook de gehele Top 10 beste elektrische vouwfiets

 

 Heb je ook een goede tip over elektrische vouwfietsen? Meldt het dan hieronder!

One Response to Beste elektrische vouwfiets 20 inch 2019: CARBO
  1. Let wel op met crowdfunding. Het is me al een aantal keren gebeurd dat een project de mist in ging. En dat betekent geld weg.
    Zonde als je 850 euri kwijt raalt.
    Soms wordt indiegogo gebruikt als marketingtool. Een fabrikant wil snel en makkelijk bekendheid krijgen voor een nieuw product. Dan hebben ze een mooi verkoopkanaal en nog voorfinanciering ook,
    Kijk dus goed uit als je mee doet met zo’n project.


[begin]

Geef een reactie