07 okt 2017
oktober 7, 2017

Beste regenjas voor de fiets Top 10

0 reacties

Nou ja, Top 10… we hebben nu toevallig een paar toppertjes gevonden, en we zullen deze blog regelmatig gaan aanvullen. Heb je tips, laat maar weten in de comments! Voorlopig hebben we dus deze goedkope goede regenjas-TOPPER gevonden. Een enorme hit zo te zien op dit moment. Dus doe je voordeel ermee! Natuurlijk weer in een Chinese webwinkel.

Deze kost maar iets van 13 euro inclusief verzendkosten. Verzending duurt ongeveer een week, of twee weken. Zo’n regenjack moet natuurlijk wel ademen, anders zweet je helemaal weg. Goretex zou dan nog beter zijn, maar dat is erg duur en zwaar, en je wil gewoon ook een goedkoop dun licht regenjack, voor erbij. Denk ik. Deze dus! Deze is namelijk ook van ademend materiaal, en ook nog eens winddicht, en verder met alles-erop-en-eraan. Ziet er ook best okee uit.

Verkrijgbaar in allerlei maten en kleuren. Neem 3 a 4 maten groter dan in Europa, want dit zijn Chinese maten! Of check gewoon de maattabel. Hier kan je ‘m bestellen op AliExpress, of klik het plaatje:

regenjack windjack regenjas fiets

Deze poncho kan natuurlijk ook, is ook wel handig op de fiets:

regenponcho

Die militaire poncho’s zijn trouwens ook best geinig:

goedkope militairen regenponcho

Heel goedkoop kan natuurlijk ook! Voor 4 euro heb je deze, hieronder, in allerlei kekke kleurtjes, en toch nog van een dikke en goede kwaliteit, dus geen wegwerp-rotzooi:

goedkope regenjas

Of dan dit fashionista stylish dingetje:

regenjas mode dames

En over fashion gesproken, ik vind deze dan toch ook bijzonder en mooi, het lijkt wel een striptekening(!):

regenjas mode doorzichtig goedkoop

Deze grappige regenjassen voor kinderen zijn ook heel leuk – en zo te zien behoorlijk populair:

regenjack voor de fiets en voor kinderen

Ik had in het verleden ook nog twee andere goedkope regenjacks in China gekocht, onder andere deze hieronder, en die was ook al zo prima!

regenjack

Kom nog eens terug, of laat maar wat weten in de comments hieronder:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Geef een reactie