16 okt
oktober 16, 2013

Fietsslot met Bluetooth en GPS

0 reacties

Dankzij super-energiezuinige Bluetooth 4 is het nu mogelijk een Bluetooth-fietsslot te maken dat 5 jaar meegaat op 1 batterij. En de batterij is  nog verwisselbaar ook! Hij staat net op Kickstarter en wij denken dat het wel eens snel kan gaan met dit ding! Alhoewel, hij is er pas juli 2014, dus dat gaat nog wel ff duren.

Maar denk je eens in: Nooit meer je sleutel kwijt. Nooit meer vergeten je fiets op slot te zetten: de beugel sluit automatisch als je verder dan 1 meter  weg bent. Nooit meer gefrot  met sleutels, het gaat net zo lekker als je BIEP-BIEP bij je auto. Veel makkelijker je fiets uitlenen: je kan vanaf je Griekse eilandje je fiets in Amsterdam uitlenen. Snel je fiets terugvinden dankzij de GPS en de gratis App. Gebruik je slot om bij te houden hoeveel je fietst cq hoeveel calorieën je verbrandt.

En een beugelsot is sowieso het beste type slot voor een fiets. Dus als je toch al denkt een hoogwaardig beugelslot te kopen dan is de keus makkelijk! Tenzij je ‘m toch te duur vind met zijn 99 USD ex verzendkosten van 35 USD.

Bluetooth fietsslot op Kickstarter

Geef een reactie