05 mei 2017
mei 5, 2017

Copenhagen Parts Bike Porter

0 reacties

Wij verkopen onze Stuurdrager, maar er is ook een andere, vergelijkbare oplossing op de markt: de Copenhagen Parts Bike Porter. Het voordeel van dat ding is dat het een soort mandje is, gemaakt van aluminium buisjes. Dat maakt ‘m wel een stuk ingewikkelder en duurder: hij kost 165,- euro met verzendkosten. Dat is 100 euro duurder dan de Stuurdrager. Wij vinden het een interessant ontwerp, maar de Stuurdrager heeft een strakker en eenvoudiger design.

Grote sporttassen of een kratje bier passen ook niet in het kleine mandje, terwijl je die juist makkelijk op de Stuurdrager kan meenemen. Ook kun je de Copenhagen Parts Bike Porter niet op een hogere stand zetten zoals met de Stuurdrager wel kan. Die kan je namelijk, behalve op de normale lage stand, ook 9 cm hoger monteren, waardoor je opeens een relaxte houding krijgt op snelle fietsen zoals fixies. Dat zit niet alleen lekkerder: zeker voor lange mensen is zo’n houding ook beter voor je rug. Verder zitten er gratis grips op de Stuurdrager, en krijg je er gratis een goede snelbinder bij.

Waar is de Copenhagen Parts Bike Porter te koop?

Die kan je bij Beasty Bike in de webshop bestellen, voor 165,- euro met verzendkosten.

copenhagen parts bike porter

copenhagen parts bike porter: 165,- met verzendkosten

 

De stuurdrager, ofwel de SteerCarrier, kost 65,- met gratis verzendkosten.

De Stuurdrager is compact, stijlvol en lichtgewicht. Het draaipunt zit dicht op het stuur, zodat het licht en makkelijk stuurt. Hij is hoog of laag te bevestigen. De lage stand is hetzelfde als een gewoon stuur (4 cm riser). De hoge stand is 13 cm riser (ideaal als je langer dan 1,80 bent). Je kan een snelbinder ook IN de buis doen, zie de foto’s op de website, zodat de snelbinder er niet af kan vallen, en ook niet gestolen kan worden. De Stuurdrager past op elke standaard A-head stuurpen van 25,4 mm. Met shims (verloopjes) kun je ‘m ook op Ahead 31,8 mm zetten. De Stuurdrager is van geanodiseerd aluminium, en is verkijgbaar in Zwart, Zilver of Wit.

Boodschappen doen op je snelle fiets, grote sporttas mee, kratje bier: kan allemaal met dit ideale lichtgewicht dragertje. Veel prettiger en veiliger dan het gedoe met losse tasjes aan je stuur. En het staat ook supermooi.

Waar is de Stuurdrager te koop?

Die kan je in onze webshop bestellen, voor 65,- euro inclusief verzendkosten, met gratis handvatten en gratis snelbinder.

 

Geef een reactie