Met nog 46 dagen te gaan (vandaag op 16 maart dan) lijkt het wel te gaan lukken met de Nederlandse Fietsklik. Om de productie van dit nieuwe fietskratje van de grond te krijgen hebben ze geld nodig en dat vragen ze aan jou, via Kickstarter. Het Amerikaanse fenomeen Kickstarter komt langzaamaan naar Nederland. Wij hebben ook wel onze eigen crowdfunding-sites, met hetzelfde principe, maar Kickstarter is kanjergroot and here to stay. Kort gezegd: help mee het product te lanceren, wees de eerste die het heeft, en krijg fikse korting. Je moet er alleen ff een onbepaalde  poos op wachten.

Op dit moment komen ze bij Fietsklik nog 10.000 te kort, maar omdat ik al overal op internet de Fietsklik tegenkom denk ik dat die er ook nog wel komt. Aan de presentatie op Kickstarter zal het niet liggen, want die is goed voorbereid en zit gedegen in elkaar. Net als het product trouwens.

fietsklik

goed plaatje

 

In Ajax-Amsterdam heeft iedereen een zware PTT-voordrager met een groentenkrat erop. In Feyenoord-Rotterdam schijnt iedereen weer juist een krat achterop te willen zetten. Verschil moet er wezen. Anyway, voor beide kampen zou de Fietsklik handig zijn. Je bagage aan de voorkant is eigenlijk wel wel handiger en beter (ja wij komen uit Amsterdam), maar de constructie zoals die nu door iedereen gebruikt met die PTT-drager is toch wel zwaar en onhandig. Wij van Kettingbeschermer.nl hebben voor kamp Ajax trouwens nog een goed alternatief ontwerp klaarliggen, dus hou ons in de gaten. Voor kamp Feyenoord is de Fietsklik superhandig: je kratje bier flikkert er niet meteen af en de biertjes blijven koel. Ideaal. O nee, toch niet, het blijkt geen koeler, ook al lijkt het een beetje op een koelbox. Leuk idee misschien voor op Kickstarter?

fietsklik

Koop Hollandsche waar!

 

Maar laten we wel wezen, zo vaak komt een kratje bier op de fiets ook niet voor, in verhouding tot dagelijkse boodschappen. En daar is de Fietsklik ook ideaal: je klikt ‘m makkelijk af of op, er zitten wieltjes onder, en hij heeft een  uitschuifbare hendel, vergelijkbaar met een reiskoffer. En helemaal gemaakt in Nederland van gerecycled kunststof! Wat wil je nog meer.

Je kan ‘m ook op slot doen, zodat je ‘m op je fiets kan laten zitten. En hij is ook nog opvouwbaar ook. De prijs is ook top, als-ie inderdaad maar 50,- gaat kosten – wat wij betwijfelen. En toch denken wij dat ze bij Ajax gewoon hun Albert-Heijn-tasje in hun eeuwige groentenkratje blijven gooien: ook niks mis mee.

Geef een reactie