Het Zweedse bedrijf Bookman ken je misschien van hun mooie led-lampjes voor de fiets, die vierkante dingetjes die je zo handig via USB kan opladen. Zien er strak uit. Nu hebben ze in het verlengde daarvan (design – verlichting – fietsen – veiligheid) ook leuke reflecterende afneembare magnetische stickers, in de kleuren rood en wit. Ten eerste verhogen deze stickers natuurlijk de veiligheid van de fietser,  ten tweede zijn ze gewoon leuk.

Kijk maar op dit plaatje of op hun website bookman.se hoe je je frame of je wielen van je fiets kan oppimpen met die geinige gekleurde decoratieve stickers. Het plakt niet met lijm of zo, maar magnetisch, dus je kan ze er gewoon weer afhalen of verplaatsen, zonder iets te beschadigen. Ook niet duur, want een setje met 8 grote en 4 kleine magnetische stickers kost maar 9 euro. Je mag kiezen tussen rood of wit. Maar op het plaatje staan toch ook andere kleuren? Tja, die komen misschien later nog…

Werkt uiteraard alleen op stalen frames en onderdelen van staal. Op aluminium plakken ze niet. Da’s dan toch weer jammer, want wij willen het liefste natuurlijk allemaal alleen nog maar een aluminium fiets, of nog lichter, carbon.

website bookman.se

Geef een reactie