We zullen deze blog regelmatig aanvullen met allerlei tips over de beste fietsbrillen en zonnebrillen. Allereerst deze supertip: een complete zonnebril-set voor 10 euro. In de set zitten 5 verwisselbare glazen, in allerlei kleuren (donker, licht, geel en blauw, allemaal met UV-bescherming) waarvan ook één Polaroid glas. Er zit verder een brede elastische nekband bij en een dun draagkoord. Het frame zelf is in 5 kleuren verkrijgbaar: wit, zwart, blauw, rood en multikleur. Een mooi etui, een dun draagzakje en een schoonmaakdoekje ontbreken ook niet. En als je een bril op sterkte draagt, is er de mogelijkheid om glazen op sterkte aan de binnenkant te bevestigen, in een speciaal daarvoor meegeleverd opklik-frame. Volgens ons is dit supercompleet en goed. En goedkoop. Niet voor niets een enorme hit op dit moment. Ideaal kadootje ook!

fietsbril zonnebril verwisselbare glazen

Het nieuwste van het nieuwste is de Photochromic zonnebril. Die wordt automatisch donkerder als er meer UV licht invalt. En lichter als het donkerder wordt. Bijvoorbeeld deze onderstaande brilset voor iets van 15,-. Met meerdere verwisselbare glazen (ook met een Polaroid glas) en met de mogelijkheid voor brillenglazen op sterkte (met een zogeheten myopia frame).

goedkope photochromic zonnebril voor de fiets goedkope photochromic zonnebril voor de fiets goedkope photochromic zonnebril voor de fiets

Wil je het helemaal supergoedkoop? Dan is er voor 1,30 euro ook deze onderstaande zonnebril van onbreekbaar plastic, in allerlei kleuren en uitvoeringen:

goedkope zonnebril voor de fiets

Verder zou het kunnen dat je alleen maar een veiligheidsbril wil, tegen stof en zo. Dan kun je ook onderstaande volledig transparante veiligheidsbril nemen, die kost maar een dikke euro inclusief verzendkosten:

transparante veiligheidsbril goedkoop

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Geef een reactie